Vacature Groepshulp

Groepshulp in Nieuw-Vennep

Groepshulp voor buitenschoolse opvang én peuteropvang Sarabande

Nieuw-Vennep

24 uur | |

Houd jij van kinderen en kinderen van jou? Is werken in de kinderopvang helemaal jouw ding, maar "mag" dat niet omdat je niet de juiste opleiding hebt gevolgd? Lees dan snel verder…

Fijne plek
In het gebouw van de Breedenborgh in Nieuw-Vennep vind je BSO Sarabande. In de kleurrijke en gezellige ruimtes ontbreekt het kinderen aan niets. Er is veel te doen en jij? Jij doet lekker mee! Beleef jij hier elke dag je lievelingsdag?

Jouw baan
Je helpt onze ervaren pedagogisch medewerkers bij de voorbereidingen voor wéér een te gekke middag. Je start tijdens de tussenschoolse opvang en zorgt ervoor dat deze pauze fijn verloopt voor de kinderen, doet lekker mee met een spelletje tafelen of laat je hinkel-skills zien. Trrrringggg de bel gaat en de pauze is voorbij, de kinderen gaan weer naar de klas en jij helpt je collega's met de voorbereidingen op de BSO. Is de school uit, dan gaat de BSO aan. En dat betekent voetballen, spelletjes spelen, gezellig kletsen en samen fruit eten. Je wordt betrokken bij alle werkzaamheden en werkt nauw samen met je collega's.

Jij hebt
Een hart voor kinderen, een positieve instelling en je bent een echte duizendpoot en lekker flexibel.

Je zit bomvol energie en neemt initiatief. Nog voordat je collega's het vragen, zie jij wat er moet gebeuren. Ons pedagogisch beleid spreekt je aan, je hebt zin in de dag en wilt een boel leren.

Even praktisch
Jouw werkdagen worden dinsdag, woensdag en donderdag. Werktijden in overleg.

En verder? Moet je horen!

  • Een leuke afwisselende baan!
  • Papa's en mede-mama's krijgen bij ons 6 weken betaald geboorteverlof
  • Je ontvangt 3% eindejaarsuitkering
  • Korting op de opvang van je eigen kind (-eren) bij Op Stoom? Jazeker! En nóg meer: voorrang op een plekje voor jouw kind
  • Reis je met het OV? Wij vergoeden 100%! Indien je meer dan 10 km reist (woon/werk)
  • 10 euro korting p/mnd op je sportabonnement via ons bedrijfsfitnessplan
  • Tingelingeling: maak gebruik van het Op Stoom fietsplan

Zin om aan de slag te gaan?
En tenminste VMBO werk- en denkniveau? Solliciteer hier direct. Neem contact op met personeelszaken via of bel opFunctie:groepshulp
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Op Stoom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Groepshulp Op Stoom 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures