Vacature Gewasmedewerker Bloembollen

Gewasmedewerker Bloembollen in Hillegom

Gewasmedewerker Bloembollen

Ons team Bloembollen in Hillegom, is op zoek naar een:

Bij team Bloembollen zijn 6 adviseurs en onderzoekers actief. Op het proefveld worden onderzoeksprojecten uitgevoerd. Het proefveld is gelegen in Lisse.
Delphy team Bloembollen is voor haar proefvelden op zoek naar een flexibele en betrokken gewasmedewerker.

Wat ga je doen?
Als gewasmedewerker voor de onderzoeksafdeling is geen dag hetzelfde. Afhankelijk van de onderzoeken die uitgevoerd worden en afhankelijk van de seizoenen, veranderen jouw werkzaamheden mee. Zo help jij in het voorjaar met het planten van bollen en het onkruid wieden. In mei worden de dahlia's geplant. In de zomer betreffen de werkzaamheden voornamelijk het rooien, wegen en schonen van de bollen. Daarnaast help jij waar nodig op het kantoor in Hillegom indien het stadiumonderzoek is aangebroken. Jij gaat de producten hiervoor bijvoorbeeld prepareren.

Dit betreft een zelfstandige functie, waarbij jij een pro-actieve houding aanneemt en nauwkeurig werkt. Ben je nog aan het studeren? Dan is het in overleg mogelijk om deze functie te combineren met je studie. Op deze manier kan je ervaring opdoen bij een toonaangevend bedrijf, wat goed op je cv staat! Jouw werktijden liggen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. De tijden zijn flexibel in te delen.

Voor wat, hoort wat, jij krijgt
• Een marktconform salaris.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Aantal uren in onderling overleg in te vullen.
• De mogelijkheid om je steeds verder te ontwikkelen in het vak en op deze manier door te groeien.


Stuur je sollicitatie naar:Functie:gewasmedewerker bloembollen
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delphy via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Gewasmedewerker Bloembollen Delphy 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures