Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Nieuw-Vennep

Voor onze locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zoeken wij gemotiveerde, enthousiaste en gezellige gastvrouwen/heren die affiniteit hebben met revaliderende ouderen, met koken en het eten willen bereiden samen met de cliënten. Wil jij in een team werken op een plek waar je het bewoners echt naar de zin kunt maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract voor ? uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 20 min. €13,01 en max. €16,41 bruto per uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Sfeer maken doe jij van nature. De tafel kan gezelliger? Jij zet een bloemetje neer. Je merkt dat de was klaar is? Dan breng je hem even rond. Iemand kent de weg niet? Jij wijst de weg. De bewoners ken jij persoonlijk. Door aan te voelen wat hen een twinkeling in de ogen bezorgt en ruimte te krijgen om daar iets mee te doen, kun je het verschil maken. Dat kan zitten in hele kleine dingen. De tijd hebben om in een oud fotoboek te bladeren. Herinneringen op te halen. Te wandelen. Samen aan tafel te gaan. Juist datgene wat je toevoegt aan de zorg, kan ervoor zorgen dat mensen zich thuis voelen.


De functie van gastvrouw/heer omvat taken die gericht zijn op het ondersteunen van cliënten met een vorm van dementie en de zorgprofessionals. Je kerntaken zijn:

 • Begeleiding bij de maaltijden en drinkrondes en cliënten vooral ondersteunen in hun zelfredzaamheid bij eten en drinken;
 • Huishoudelijke werkzaamheden zoals het bereiden van de avondmaaltijd;
 • Toezicht houden op de huiskamers en veranderingen in de gezondheidssituatie van cliënten tijdig signaleren;
 • Tegenover familieleden en andere betrokkenen stel jij je gastvrij op met het juiste inlevingsvermogen en deskundigheid.

Werktijden zijn ? We zoeken iemand die fexibel is, dag en avond en om het weekend beschikbaar is.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent klantvriendelijk, hebt een positieve werkhouding en je werkt graag in teamverband. Verder:


 • Je toont inlevingsvermogen, je kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners;
 • Je hebt ervaring met ouderen en je bent rustig en geduldig;
 • Je kunt koken voor groepen bewoners;
 • Je bent flexibel inzetbaar (ook in de avond en weekenden);
 • Je draagt bij aan een goede sfeer en hebt affiniteit met de ouderenzorg;

Waar ga je werken?
Bij ons in woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark wonen ruim 145 ouderen die 24 uur per dag zorg, en begeleiding nodig hebben, We bieden allerlei vormen van zorg aan: er wonen cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden die veel verpleegtechnische zorg behoeven en ook wonen er cliënten op een gesloten psychogeriatrische afdeling.

Deze vacature is voor de revalidatie afdeling. De revalidatie is bedoeld voor mensen die door de complexiteit van hun aandoening(en) (tijdelijk) minder belastbaar zijn. Zowel oudere als jongere mensen kunnen voor revalidatie in aanmerking komen. Tijdens de revalidatie werkt de client aan een verantwoorde terugkeer naar huis. In Het Zomerpark is een locatie waar iedereen goed zorgt voor elkaar. Iedereen werkt samen met elkaar en is bereid om elkaar te helpen en denkt mee; kortom een open en warme werkcultuur en een interessante en uitdagende locatie!


Enthousiast?
Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met () via of . De sluitingsdatum voor deze vacature is ?
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdfFunctie:gastvrouw
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cordaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Gastvrouw Cordaan 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures