Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Kaag

Wil jij je talenten ontwikkelen? Wil jij je inzetten voor een ander? Wellicht is gastvrouw of gastheer iets voor jou?
Je hoeft het niet alleen te doen.
Wanneer mensen geconfronteerd worden met kanker staat hun wereld op zijn kop. Als gastvrouw/ -heer ondersteun jij onze gasten om de regie over hun leven weer terug te krijgen. Om hun kwaliteit van leven te vergroten. Je ondersteunt onze gasten met jouw tijd en aandacht. Met een verdiepend gesprek of een luisterend oor. Met het begeleiden van een lotgenotengroep binnen of buiten tijdens een wandeling. Samen kijken we hoe jij je talenten het beste in kan zetten voor onze gasten.
Wie zoeken we?
Kan je goed luisteren, maak je makkelijk contact en ben je invoelend? Ben jij betrokken, sociaal vaardig en empathisch en kan jij onze gast en diens behoefte centraal stellen? Het vermogen om te improviseren en een praktische instelling worden zeer gewaardeerd. Het is niet noodzakelijk om uit eigen ervaring te weten wat het betekent om geconfronteerd te worden met kanker.
Er zijn voor een ander, maar ook voor jezelf!
Het werk als vrijwilliger is, mooi, leerzaam, uitdagend, wel vrijwillig maar niet vrijblijvend (zoals bij iedere baan), bijzonder en ook leuk. Je bent er voor een ander, maar óók voor jezelf. Er is ruimte voor jouw eigen talenten en ontwikkeling. Door workshops, trainingen en werkervaring krijg je als vrijwilliger de mogelijkheid om te groeien in je werk maar ook in wie je bent.
"Gastvrouw zijn bij het Adamas heeft mijn leven verrijkt. Een luisterend oor kunnen zijn, een verdiepend gesprek aangaan met onze gasten is niet alleen voor hen waardevol, maar ook voor mij. Het is fijn om te zien hoe je iemand weer in zijn/haar kracht ziet komen", aldus Petra Kors.
Vrijwilligers voor Kaag & Braassem
Adamas breidt zich uit naar Kaag en Braassem. Iedere 2e dinsdag van de maand zijn we aanwezig bij Kampeerboerderij Straat-hof in Leimuiden en iedere dinsdagmiddag wordt er bij de Tweesprong in Roelofarendsveen gezwommen.
Vrijwilligers voor oncologiecentrum Spaarne Gasthuis
De gastvrouwen/-heren van Adamas zijn aanwezig in de wachtkamers van de poli en bestralingsruimtes van , de dagbehandeling en verpleegafdelingen. Zij bieden een luisterend oor, of zijn ze er voor niet-medische vragen van de patiënten maar ook voor de naasten. Je bent een zeer waardevolle aanvulling op de medische zorg die ze krijgen in het ziekenhuis.
Basistraining
Bij Adamas vinden we het enorm belangrijk om de kwaliteit van onze ondersteuning en begeleiding hoog te houden. Gasten mogen immers verwachten dat ze bij Adamas professioneel ontvangen worden. Daarom geven we onze vrijwilligers in de basistraining handvaten om die ondersteuning en begeleiding op een goede manier in te kunnen vullen. Je krijgt immers soms te maken met heftige situaties en verhalen, daar bereiden we vrijwilligers in onze basistraining dan ook goed op voor. De basistraining bestaat uit 3 dagen en wordt in oktober/november 2022 gegeven. Na het afronden van de basistraining kan je aan de slag in ons huis in Nieuw-Vennep, in Kaag en Braassem en in het Spaarne Gasthuis. Aan jou de keuze om te kijken wat het beste past.

Wat biedt Adamas jou?

We bieden vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer. Afspraken over taken en werktijden worden vastgelegd in een vrijwilligerscontract, waarin een proefperiode van drie maanden is opgenomen. Naast de basistraining bieden wij ook een uitgebreid trainingsaanbod aan van privé coaching, leuke workshops en verdiepende trainingen.


Functie:gastvrouw
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adamas Inloophuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Gastvrouw Adamas Inloophuis 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures