Vacature Financieel boekhoudkundig medewerker

Financieel boekhoudkundig medewerker in Lisse

Jouw werktijden zijn van 08:00 tot 16:45 uur. Jij komt terecht in het financiële team en met vier collega's deel je een kantoor.

Over het werk

Jij zal samen met jouw team verantwoordelijk zijn voor veel verschillende werkzaamheden op financieel gebied. Denk hierbij aan controle van het grootboek en het opstellen van rapportages, de salarisadministratie en personeelszaken. Waar nodig ondersteun je de projectadministratie, beheer jij de debiteuren en crediteuren en verwerk je de bankafschriften. Jouw nieuwe werkzaamheden zijn dus erg divers. Je wordt echt allround ingewerkt waardoor jij zonder moeite jouw collega's kan ondersteunen als zij niet aanwezig zijn. Geen dag is hetzelfde en jij kan dit goed bolwerken. Je kan dus erg goed multitasken! Jouw werktijden zijn van 08:00 tot 16:45. Jij komt terecht in het financiële team, met vier collega's deel je een kantoor.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende functie waar de ruimte is om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien binnen de organisatie
  • Een leuk team in een dynamische organisatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris
  • Werktijden van 08.00 uur tot 16.45 uur

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal hbo werk en denk niveau
  • Goede kennis van Word, Windows en Excel (eis)
  • Kennis van geautomatiseerde systemen in het algemeen (Syntess)
  • Goede communicatieve eigenschappen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een knus, maar groeiend bedrijf in de Bollenstreek. De collega's kennen elkaar en de sfeer is gemoedelijk. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor iets leuks met elkaar af en toe. Er wordt open en eerlijk met elkaar gecommuniceerd. Dit bedrijf wil mensen voor langere tijd aan zich binden door te investeren in de medewerkers.Functie:Financieel boekhoudkundig medewerker
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Hillegom via hillegom@luba.nl of 252522877. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/financieel/financieel-boekhoudkundig-medewerker-in-lisse.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Financieel boekhoudkundig medewerker Luba Uitzendbureau Hillegom 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures