Vacature Enthousiaste Vrijwilligers

Enthousiaste Vrijwilligers in Sassenheim

Elke derde Zaterdag Klussen in Park Rusthoff

Voor het onderhoud van Park Rusthoff te Sassenheim zijn elke derde zaterdag van de maand weer diverse enthousiaste mensen actief met het verrichten van allerhande werkzaamheden.

Voor de uitbreiding van het team van parkklussers zijn wij nog op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers welke in een gezellige groep in de vrije natuur en in een prachtige omgeving elke 3e zaterdag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur allerhande lichte werkzaamheden in ons prachtige park willen verrichten. Het betreft o.a. schoffelen, harken, snoeien, bruggen schoonmaken, opruimen van zwerfvuil en stormschade etc., etc. Tussendoor is er uiteraard tijd voor koffie in paviljoen het Sassennest.

Voor inlichtingen en aanmelden kunt u contact opnemen met Tel. .

Locatie

De hoofdingang van Park Rusthoff is aan de Hoofdstraat/hoek J.P. Gouverneurlaan te Sassenheim.Functie:vrijwilligers
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Park Rusthoff via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Enthousiaste Vrijwilligers Park Rusthoff 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures