Vacature Enthousiast Talent

Enthousiast Talent in Hillegom

Werken bij Green Garden Flowerbulbs

Green Garden Flowerbulbs is een modern bloembollenbedrijf en levert aan klanten door heel Europa. Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken!

In het hart van de bollenstreek, in Hillegom, nabij uitvalswegen N207 en N208, is het kantoor van Green Garden Flowerbulbs gevestigd. Op ons kantoor werken ruim 10 gedreven collega's om de dagelijkse gang van zaken binnen Green Garden Flowerbulbs tot een succes te maken. Wegens groei zoeken wij regelmatig enthousiast talent om ons team te versterken! Heb jij interesse om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan hieronder of er momenteel een interessante functie voor jou open staat!

We werken graag met enthousiaste en gemotiveerde mensen!

Geef in je motivatiebrief duidelijk aan waarom je graag bij onze organisatie wilt werken, welke kennis en ervaring jij meebrengt en hoe die expertise een meerwaarde kan zijn voor Green Garden Flowerbulbs.

Functie:talent
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Green Garden Flowerbulbs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Enthousiast Talent Green Garden Flowerbulbs 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures