Crowdfunding gestart voor de film "Hoe liefde en ik bevriend raakten": Een krachtige ode aan de liefde en haar uitdagingen

Crowdfunding gestart voor de film "Hoe liefde en ik bevriend raakten": Een krachtige ode aan de liefde en haar uitdagingen

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Lisse en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Maaike Bolks (Zij/Haar) _Crowdfunding manager_ heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-15:  VDK-TITEL-BANNER-JPEG-2-1

De Nederlandse jonge filmmaker Joris Spaanderman heeft de handen ineengeslagen met vrienden en mede-producenten Jelle Kleinhesselink en Redmer Keizer om zijn afstudeerfilm aan de HKU, "Hoe liefde en ik bevriend raakten", tot leven te brengen. Deze film belicht op intieme wijze hoe liefde, en al haar tegenstreiden, met een speciale aandacht voor de zoektocht naar kwetsbaarheid en zelfliefde in een wereld waar discriminatie en angst nog altijd een rol spelen.

"Hoe liefde en ik bevriend raakten" volgt het verhaal van Manu, een 21-jarige homoseksuele man die na een traumatische ervaring noodgedwongen bij zijn vader intrekt. Het verhaal onthult zijn strijd om vertrouwen in liefde te herstellen, te midden van angst en het verraad van een geliefde.

Spaanderman, zelf geïnspireerd door persoonlijke ervaringen en die van zijn vrienden, is vastbesloten om met deze film belangrijke thema's als anti-homogeweld, discriminatie en zelfacceptatie aan te kaarten. Hij benadrukt het gebrek aan representatie van complexe relaties binnen de LGBTQ+-gemeenschap, zoals die tussen een homoseksuele zoon en zijn vader van kleur.

De film belicht ook de strijd met identiteit en kleur, waarbij Spaanderman zijn eigen ervaringen als zoon van een zwarte vader en een opgroeiende homoseksuele man verweeft in het verhaal. Door de veelzijdigheid van liefde en identiteit te verkennen, hoopt Spaanderman bij te dragen aan meer begrip en representatie binnen en buiten de LGBTQ+-gemeenschap.

De crowdfundingcampagne voor "Hoe liefde en ik bevriend raakten" is nu live, waarbij Spaanderman en zijn team streven naar steun van het publiek om dit belangrijke verhaal te realiseren. Voor meer informatie en om bij te dragen aan de campagne, bezoek Hoe Liefde en Ik Bevriend Raakten door Joris – voordekunst.

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Maaike Bolks (Zij/Haar) _Crowdfunding manager_.

Deel dit bericht:

Redactie Lissekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Lissekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Crowdfunding gestart voor de film “Hoe liefde en ik bevriend raakten”: Een krachtige ode aan de liefde en haar uitdagingen

Nog meer externe nieuwsberichten