Vacature Coördinator Sales

Coördinator Sales in Noordwijkerhout

Als Coördinator Sales vervul je een rol in het behouden van klanttevredenheid en het onderhouden van sterke klantrelaties. Jij bent de inspirator achter alle aftersalesactiviteiten, klanten vinden in jou de perfecte contactpersoon voor al hun vragen en behoeften met betrekking tot diensten, problemen en onderhoud. In jouw rol plan je met enthousiasme én efficiëntie servicebezoeken van onze monteurs, waardoor klanten kunnen rekenen op snelle oplossingen. Daarnaast sta je de verkoopafdeling bij in Aftersales zaken, waar jouw ervaring zeker mee helpt. Jouw doel? Klanten een onvergetelijke ervaring bieden met de producten en diensten van onze opdrachtgever. Deze functie vraagt om flexibiliteit, maar biedt tegelijkertijd een geweldige kans om een positieve impact te hebben op zowel de klanten als het bedrijf!

En alsof dat nog niet genoeg is, deel je ook jouw kennis door trainingen te geven, of anderen te ondersteunen bij trainingen, op het kantoor in Noordwijkerhout. Met jouw coördinerende vaardigheden en toewijding til je niet alleen de aftersales naar een hoger niveau, maar draag je ook bij aan het succes van de opdrachtgever als geheel. Kortom, een rol vol uitdagingen en kansen!Functie:Coördinator Sales, Commercieel klantenservice medewerker (sales)
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4200 – 4200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Coördinator Sales Olympia 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures