Vacature Controller

Controller in Nieuw-Vennep

Ben jij klaar om deel uit te maken van een innovatief productiebedrijf dat onlangs is verkozen tot ondernemer van het jaar in de Haarlemmermeer? Kverneland ontwikkelt en produceert innovatieve landbouwmachines in haar competentiecentrum in Nieuw-Vennep. In een wereld waar de productie van kwalitatief voedsel steeds belangrijker wordt, zijn landbouwmachines onmisbaar. De onderneming groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar een controller om ons team te versterken. Wij zoeken een controller die het accounting team aanstuurt maar ook zowel de financial als business control kant van de onderneming kan versterken.


De controller is verantwoordelijk voor het aansturen van het accounting team, dat zich bezighoudt met de administratieve vastlegging. Daarnaast speelt de controller een belangrijke rol in het rapportageproces, zowel intern binnen de divisie als naar de hoofdkantoren in Noorwegen en Japan, en ook voor externe rapportages zoals de jaarrekening en aangiften. Als controller fungeert deze persoon tevens als een belangrijke gesprekspartner voor interne afdelingen en neemt actief deel aan strategische projecten.


Taken van de controller omvatten onder andere:


 • Implementeren en onderhouden van een sterk Internal Control Framework (SOx);
 • Verantwoordelijkheid voor de maandafsluiting;
 • Verantwoordelijkheid voor het jaarafsluitingsproces, inclusief de jaarrekeningcontrole;
 • Definiëren van KPI's voor verschillende afdelingen;
 • Verbeteren van processen en verslaglegging door middel van vereenvoudiging, documentatie en automatisering;
 • Ondersteuning bij het opstellen van budgetten en forecasts, inclusief monitoring hiervan;
 • Analyseren van financiële gegevens en stromen om de bedrijfsvoering te ondersteunen;
 • Opbouwen van sterke werkrelaties met belangrijke stakeholders binnen het bedrijf;
 • De controller speelt een cruciale rol bij het waarborgen van een efficiënt en effectief financieel beheer binnen de organisatie en draagt bij aan het realiseren van strategische doelstellingen.


Functie:Controller, Financial controller
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6300 – 6300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via katherin.hernandez@yacht.nl of 06-51025020. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Controller Yacht 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures