Vacature Content Creator/Medewerker Project Support

Content Creator/Medewerker Project Support in Noordwijkerhout

Wat ga je precies doen?

Als Content Creator/Medewerker Project Support heb je een super veelzijdige functie en werk je samen met veel verschillende afdelingen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren van online content en storytelling voor onze social media kanalen. Met jouw creatieve geest zorg je ervoor dat onder andere video's, foto's en verhalen het (online) verhaal van JPG vertellen. Natuurlijk kun je soms gebruik maken van bestaande beelden, maar je vindt het nog leuker om zelf aan de slag te gaan met het maken van mooi beeldmateriaal. Je laat online bijvoorbeeld zien welke mooie interieuroplossingen wij creëren of wat werken bij JPG inhoudt. Verder maak je er een sport van om het online bereik van JPG te vergroten en ga je aan de slag met een content kalender. In deze functie krijg je tevens de kans om te werken aan content voor onze website.

Met jouw liefde voor video-editing en grafisch design ondersteun jij verder een tweetal collega's. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het vormgeven van promotie-afbeeldingen en promotie-video's voor onze klanten. Onze klantengroep bestaat uit mooie premiummerken. De beelden en video's die jij voor hen opmaakt worden verwerkt in de meest gave en uiteenlopende meubelmaatwerkprojecten waaraan we bij JPG werken. Het kan zomaar voorkomen dat jij jouw digitale beelden tegenkomt in bijvoorbeeld grote winkelcentra, warenhuizen, mooie parfumeries of achter de douane op Schiphol!

Tevens ondersteun je in deze functie jouw collega's van onze Project Support-afdeling. Samen met hen zorg je ervoor dat alle projecten op het gebied van promotie-afbeeldingen en promotie-video's soepel verlopen, deadlines worden behaald en de wensen van de klant feilloos aansluiten op de planning van het werk.

Als jij blij wordt van creatief bezig zijn, plannen, organiseren en editen, dan is deze functie echt iets voor jou!

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor de duur van een half jaar.

 • Een salaris tussen de € 2.370,74 en € 3.312,06 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring. Verder verwachten wij (met terugwerkende kracht per 1 januari) een collectieve salarisverhoging vanuit onze cao, die rond de 5,5% zal liggen.

 • Een reiskostenvergoeding.

 • De mogelijkheid om in totaal bijna zes weken per jaar vakantie te hebben.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat jij je kan blijven ontwikkelen binnen je werk.

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal Mbo-werk-en denkniveau.

 • Ervaring met het editen van afbeeldingen en video's.

 • Affiniteit met social media en een creatieve instelling, om het verhaal van JPG zo goed mogelijk over te brengen.

Verder is het voor ons belangrijk dat je beschikt over een gouden pen, waarmee je creatieve verhalen en foutloze teksten opstelt. Als je ook beschikt over ervaring met designprogramma's van Adobe, dan is dat voor ons een pre!

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

JPG ontwikkelt, produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 55 collega's, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. De lijnen bij ons zijn kort en we gaan op een informele manier met elkaar om. Daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen , flexibiliteit en duurzaamheid . Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden, maar je mag er ook op vertrouwen dat wij als werkgever onder andere onze keuzes, arbeidsvoorwaarden en omgangsnormen inrichten aan de hand hiervan!

Herken jij je zelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar , HR Officer bij JPG Hulsebosch, via . Natuurlijk mag je ook (eerst) contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar .Functie:creator medewerker project support
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2370 – 3312
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JPG Hulsebosch via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Content Creator/Medewerker Project Support JPG Hulsebosch 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures