Vacature Consultant

Consultant in Nieuw-Vennep

  • +31 252 - 621 080

Je bent duidelijk op zoek naar een nieuwe baan, anders komen we elkaar hier op de website niet tegen. Heb je een elektronica achtergrond op HBO-niveau en wil je verandering? Bied je huidige baan je niet meer de uitdaging waarnaar je verlangt? Wat je reden ook is, wij vinden het leuk om je hier te ontmoeten.

Wij zijn op zoek naar jou, onze toekomstige Consultant Test & Measurement voor Zuid-Nederland.

Wat doen wij?

Onze klanten ontwikkelen vaak innovatieve oplossingen, wat altijd gepaard gaat met test en meet uitdagingen en daarom komen ze bij ons voor advies op het gebied van Test & Measurement.
Wij zijn geen doorgeefluik , maar denken mee met onze klanten. Ons streven is om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Onze ervaring in Test & Measurement in de duurzame markt maakt dat wij onze klant een complete oplossing kunnen bieden. Ons motto is dan ook:

TEST&MEASUREMENT IS OUR KNOWLEDGE,
SUPPORTING CUSTOMERS OUR BUSINESS

Wil je meer weten over de producten die wij voeren en wat wij doen, bekijk dan onze website .

Wie ben jij?

We hebben al laten vallen dat we op zoek zijn naar iemand met elektronica achtergrond, op HBO-niveau. Maar wat zoeken we nog meer?

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met onze branche: Test & Measurement. Je weet wat Test & Measurement inhoudt of bent leergierig genoeg om hier achter te komen. Jouw nieuwsgierigheid maakt dat je vragen van de klant wilt kunnen beantwoorden, ook als dit betekent dat je niet direct het antwoord hebt. Je weet hoe je een klant tevreden kunt houden.

Wij bieden je een behoorlijk zelfstandige functie, die je kunt indelen naar eigen visie. Daarvoor vragen we wel van je dat je overzicht kunt houden, oog hebt voor details en pro-actief bent.
Wij zijn een klein bedrijf wat hard groeit en waar jouw mening en visie wordt gewaardeerd. Als team realiseren wij de omzet. We vinden het dan ook belangrijk dat er met plezier wordt gewerkt, juichen eigen initiatief toe, herkennen talent en moedigen aan dit te gebruiken. Immers: persoonlijke groei draagt bij aan de groei van onze organisatie!

Hebben we jouw interesse gewekt maar er zijn nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met mij, André Handgraaf, of je stuurt me een email .


KvK 34196325
BTW: NL8124.70.564.B01
IBAN: NL62RABO
SWIFT: RABONL2U


"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

NF corporationNF corporation


Over TTMS

Bij TTMS zijn we gepassioneerd door alles wat met technologie en innovatie te maken heeft.

Functie:consultant
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TTMS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Consultant TTMS 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures