Vacature Chauffeur

Chauffeur in Sassenheim

  • Redactie Kaag
  • 20-01-2024

Chauffeur in Sassenheim

Vereisten

Rijbewijs B


Heb jij er altijd al van gedroomd om Vrachtwagenchauffeur te worden, maar beschik je (nog) niet over de benodigde rijbewijzen? Zoek jij een werkgever waar jij jezelf kan ontwikkelen om jouw gewenste ambities te vervullen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Wesseling Logistics kunnen we jou namelijk opleiden van B, naar C, naar CE. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Alles begint op onze Bestelwagen. Met circa 50 pakketleveringen per rit sta je dagelijks voor een aardige uitdaging. Op die manier leer je ons transportproces goed kennen. Het verzorgd vullen van jouw bestelwagen, jouw goede rijvaardigheden op de weg en de correcte aflevering bij klanten zorgen ervoor dat je in aanmerking komt voor het behalen van jouw C rijbewijs.

Hoe ziet mijn toekomst als Chauffeur eruit bij Wesseling Logistics?
Doe jij het goed, dan denken we met jou mee. Wanneer de samenwerking goed en prettig verloopt, bekijken we samen de mogelijkheden voor het behalen van een C rijbewijs. Wanneer je deze behaalt, stroom je door op een van onze bakwagens. Ook voor het rijden op de bakwagen geldt dat, wanneer de samenwerking vruchten afwerpt, je via Wesseling Logistics een extra rijbewijs kunt halen. Zo ontwikkel jij kansen voor jezelf om Vrachtwagenchauffeur op een van onze trekker-opleggers te worden.

Waarom kies ik voor Werken bij Wesseling?

  • Wesseling Logistics is sinds 1906 een familiebedrijf waar mensgerichtheid hoog in het vaandel staat en daarmee aandacht heeft voor jouw plek binnen de organisatie;
  • We sturen je niet met rotzooi op pad, maar met kwaliteitsgoederen die jouw werk lichter maken;
  • Onze focus ligt op continuïteit voor Wesseling Logistics als logistiek partner én op jouw ontwikkeling als iemand die daar deel van uitmaakt.

Word jij onze nieuwe collega?
Voldoe jij aan onze verwachtingen voor deze functie en bulk jij van de energie om ons in Sassenheim te komen versterken? Woon je daarnaast ook nog in een straal van ongeveer 25 kilometer rondom Sassenheim? Dan komen we graag met je in contact!

Solliciteren kan door jouw cv en motivatie te versturen naar , waar we ook op bereikbaar zijn ingeval je aanvullende vragen hebt. Mocht je ons liever telefonisch willen spreken, dan kan je altijd bellen via .

Groeien binnen Wesseling is inmiddels gemeengoed geworden. Zo is collega Sander inmiddels opgeleid tot C chauffeur geworden en rijdt nu als chauffeur CE voornamelijk landelijke distributieritten.

Als werkgever bieden wij je onder andere:

Heb je vragen?

Neem contact op met personeelszaken via
, stuur ons een whatsapp of bel ons op


Functie: chauffeur Startdatum: 19-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Wesseling Transport via onbekend of onbekend.

Functie:chauffeur
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wesseling Transport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Chauffeur Wesseling Transport 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures