Vacature Chauffeur

Chauffeur in Sassenheim

You are king of the road

Een dag on the road bestellingen afleveren is heel divers; het is nooit saai en je komt geregeld in contact met verschillende mensen. Je maakt de klanten blij met hun bestelling en je bent 's avonds lekker op tijd thuis.

Van enkele zendingen tot wagenladingen. Het kan allemaal op je pad komen als je bij ons als chauffeur (zoals vrachtwagenchauffeur of koerier) in dienst bent.

" Jaarlijks rijdt ons wagenpark zo'n 3.000.000 kilometers door de Benelux. Dat is 75 keer een rondje om de wereld!

"

Fultime of parttime?

Wil je fulltime werken? Dat kan! Liever parttime? Regelen we voor je! Net als een vaste vrije dag. Wij gaan voor blije en fitte collega's! Uiteraard werken we met het beste materieel en heb je bij ons (baan)zekerheid en investeren we graag in kennis en jouw (rij)vaardigheden!

Zekerheid, wat houdt dat in?

Als jij bij ons werkt verwachten wij iets van jou, maar jij mag ook zeker iets van ons verwachten. Goede begeleiding, opleidingsmogelijkheden en een sociale cultuur zijn onderdeel van deze zekerheid. Daarnaast luisteren we naar jouw wensen op het gebied van een vaste vrije dag of de mogelijkheid om eerder naar huis te gaan op woensdagmiddag zodat je het voetbalteam van je zoontje kunt trainen. Samen zorgen we voor de juiste mix en balans tussen privé en werk zodat jij fluitend naar je werk gaat en thuiskomt!

Bij deze zekerheid horen ook gunstige arbeidsvoorwaarden; zo heb je recht op 8% vakantiegeld, 27,5 vrije dagen en een pensioenregeling volgens de cao beroepsgoederenvervoer.


Wil jij chauffeur worden bij Wesseling?Functie:chauffeur
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wesseling Transport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Chauffeur Wesseling Transport 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures