Vacature Catering Beheerder

Catering Beheerder in Nieuw-Vennep

Catering Beheerder

Wat ga je doen?
Als Catering Beheerder bij Kverneland in Nieuw-Vennep ben je medeverantwoordelijk voor diverse facilitaire taken. Jouw takenpakket omvat:

Catering: Je verzorgt de catering voor medewerkers en bezoekers. Dit omvat onder andere het klaarzetten en uitgeven van maaltijden, snacks, en drankjes. Je zorgt voor een gastvrije sfeer en houdt de voorraad op peil.

Schoonmaak: Je draagt zorg voor de hygiëne en netheid van de locatie, inclusief keuken en het restaurant.

Banqueting op aanvraag: Je staat paraat voor speciale evenementen en vergaderingen, waarbij je catering en banquetingdiensten verleent volgens de wensen van de klant.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Als Catering Beheerder bij Kverneland in Nieuw-Vennep kun je rekenen op:

 • Zelfstandigheid: Je hebt de kans om een driemanslocatie te beheren en je eigen stempel te drukken op de catering en facilitaire dienstverlening;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: We ondersteunen jouw persoonlijke en professionele groei met trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Een inspirerende werkomgeving: Je zult werken in een inspirerende omgeving met collega's die net zo gepassioneerd zijn als jij;
 • Salaris: €2.525,- op basis van een fulltime dienstverband;
 • Werktijden: je bent beschikbaar vanaf 8:30 tot 14:00 uur.

Wat neem je mee?

Om succesvol te zijn in deze functie, vragen wij het volgende:

 • Passie voor gastvrijheid: Je hebt een gastvrije instelling en streeft naar de hoogste klanttevredenheid.
 • Cateringervaring: Ervaring in catering, horeca of een vergelijkbare rol is een pre.
 • Zelfstandigheid: Je bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor de gehele locatie.
 • Oog voor detail: Je hebt aandacht voor hygiëne, kwaliteit, en service.
 • Flexibiliteit: Bereidheid om te werken tijdens wisselende uren, inclusief avonden en weekenden, wanneer evenementen dit vereisen.

Waar ga je dit doen?
Je zult als Catering Beheerder werken bij Kverneland in Nieuw-Vennep. Deze locatie biedt een uitdagende omgeving waar je jouw vaardigheden en passie voor gastvrijheid kunt inzetten om een unieke en positieve ervaring te bieden aan de medewerkers en bezoekers van Kverneland.Functie:cateringbeheerder
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sodexo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Catering Beheerder Sodexo 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures