Vacature Calculator/projectcoördinator civiel

Calculator/projectcoördinator civiel in Lisserbroek

Binnen deze rol heb je een breed speelveld qua werkzaamheden, waarin je calculeert, voorbereidt en nazorg richting opdrachtgevers verzorgd. Hierin ben je sterk in de communicatie, daar je kunt schakelen met verschillende interne en externe partijen. Denk hierbij aan Gemeente, onderaannemers en de aansturing van je eigen collega’s! Je houdt te allen tijde overzicht tijdens de voorbereidende fase, en bent daarnaast ook tijdens de uitvoering & oplevering nauw betrokken bij de werkzaamheden. Hierin zoek je de samenwerking op met directe collega’s en ben je een verbindende factor tussen de verschillende afdelingen. Het team binnen het bedrijfsbureau bestaat uit ruim 10 man sterk, en is nog steeds groeiende!

  • Projectplanning 
  • Inkoop materiaal
  • Voortgangsbewaking projectwerk
  • Contactpunt opdrachtgevers en intern personeel 
  • Inzet materiaal & materieel

De diversiteit is behoorlijk qua projectwerk, denk aan werk uit op basis van een bestek of schrijf je een EMVI-plan schrijven. De volgende dag kun je een vergadering leiden met collega’s van de uitvoering omtrent de voortgang! Juist deze dynamiek zorgt ervoor dat je elke dag bezig blijft om jezelf te ontwikkelen, waarbij je werkt aan mooie projecten. Enthousiast? Solliciteer!Functie:werkvoorbereider, calculator/kostprijsdeskundige
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.armitage@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 92 88. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Calculator/projectcoördinator civiel Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures