Vacature C Chauffeur

C Chauffeur in Sassenheim

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je het visitekaartje van dit bedrijf bent? Heb je een passie voor het leveren van hoogwaardige producten en maaltijden aan tevreden klanten? Dan is deze vacature als C chauffeur bij dit bedrijf echt iets voor jou! Als chauffeur ben je de spil in het bezorgteam. Je hebt de verantwoordelijkheid om producten en heerlijke maaltijden veilig en op tijd bij de gewaardeerde klanten te bezorgen. Je doet dit met stijl en klantvriendelijkheid, want jij bent het visitekaartje op de weg.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de betrouwbare partner voor maatwerk in eten en drinken, met een focus op het ontzorgen van jouw organisatie. Of het nu gaat om verse producten of houdbaar, van boodschappen tot medische voeding, zij staan voor je klaar. De dienstverlening is gericht op de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuizen. Meer dan 300 zorgorganisaties verspreid over ruim 6.000 locaties in Nederland vertrouwen dagelijks op de leveringen van boodschappen, maaltijden en non-food artikelen. Zij begrijpen dat alleen de hoogste kwaliteit en service goed genoeg zijn. 

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de €2450 en €2975 bruto per maand;
  • Een modern wagenpark;
  • Doorgroeimogelijkheden tot CE chauffeur;
  • Iedere dag een verse lunch.


Functie:C Chauffeur
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teamflex via onbekend of 31793032729. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. C Chauffeur Teamflex 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures