Vacature Bewegingsagoog Ouderenzorg

Bewegingsagoog Ouderenzorg in Nieuw-Vennep

Cordaan zoekt een bewegingsagoog voor de locatie Het Zomerpark in Nieuw-Vennep. Ben jij iemand die graag met ouderen werkt en met plezier je kennis en ervaring gebruikt om onze bewoners te laten sporten en bewegen? Lees dan snel verder.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:


 • Een jaarcontract (20 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 (min. € 3.097.-- en max. €3.754.--bruto p.m o.b.v. 36 uur p.w);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Wat ga je doen?
Het stimuleren van het beweegbeleid op de afdeling in samenwerking met vrijwilligers, welzijns- en zorgmedewerkers. Het uitvoeren van beweegactiviteiten waarbij het werken aan de fysieke en mentale gesteldheid centraal staat (bv. gymgroepen). Onder verantwoordelijkheid van fysiotherapeuten voer je (na)behandelingen/trainingen uit en begeleid je cliënten. Daarnaast zorg je voor het beheer en onderhoud van je eigen werkruimtes, beweegmateriaal en hulpmiddelen.


Vereisten

Wie ben jij?
Om als bewegingsagoog te kunnen werken, dien je over een diploma in de bewegingsagogie en/of psychomotorische therapie te beschikken (bijvoorbeeld: CIOS 4 met als hoofdkeuzevak bewegingsagogie). Verder:

 • Ben je in het bezit van een geldig EHBO-diploma;
 • Heb je kennis op het gebied van complexe (beweging)ondersteuningsvragen binnen de geriatrie, dementie en psychiatrie;
 • Heb je kennis van relevante ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Heb je affiniteit met de ouderenzorg;
 • Ben je creatief, vindingrijkheid en kan je prioriteiten stellen.
Waar ga je werken?

Bij ons in Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark wonen ruim 145 ouderen die 24 uur per dag zorg, en begeleiding nodig hebben, We bieden allerlei vormen van zorg aan: er wonen cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden die veel verpleegtechnische zorg behoeven en ook wonen er cliënten op een gesloten psychogeriatrische afdeling. De afdelingen werken nauw samen.

In Het Zomerpark is een locatie waar iedereen goed zorgt voor elkaar. Iedereen werkt samen met elkaar en is bereid om elkaar te helpen en denkt mee; kortom een open en warme werkcultuur en een interessante en uitdagende locatie!


Enthousiast?
Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (Manager Behandelzaken) via of via . Voor verdere informatie over het proces kan je contact opnemen met () via of . Solliciteren is mogelijk tot maandag 7 december.


https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdfFunctie:bewegingsagoog ouderenzorg
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cordaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Bewegingsagoog Ouderenzorg Cordaan 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures