Vacature Bestuurslid Publiciteit Volksuniversiteit

Bestuurslid Publiciteit Volksuniversiteit in Sassenheim

  • Redactie Noordwijk
  • 10-01-2024

Bestuurslid Publiciteit in Voorhout

Binnen het bestuur heeft het bestuurslid Publiciteit als speciale taak het vergroten van de naamsbekendheid van Volksuniversiteit Teylingen en het onder de aandacht brengen van ons cursusaanbod bij een zo groot mogelijk publiek in de regio. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

Volksuniversiteit Teylingen is een stichting zonder winstoogmerk. De organisatie is in handen van vrijwilligers. Wij verzorgen al sinds 1972 cursussen voor de inwoners van Teylingen en omgeving. Ons doel is bij te dragen aan de vorming en ontwikkeling van jong en oud. Dit doen wij door een gevarieerd aanbod van sociaal-culturele en educatieve cursussen, workshops en lezingen. We hebben een website waarmee veel van de onderwijsorganisatie automatisch verloopt. Een ICT'er verzorgt het beheer van de website.

De taken van het bestuurslid Publiciteit zijn:

  • Het schrijven van berichten voor sociale media en voor lokale en regionale bladen;
  • Het ontwerpen van flyers e.d.;
  • Het leggen en onderhouden van contacten met correspondenten van lokale en regionale media;
  • Deelname aan de maandelijkse bestuursvergaderingen in Voorhout.

Voor deze functie moet je beschikken over wat creativiteit, een goede taalvaardigheid en een vlotte schrijfstijl.


Functie: bestuurslid publiciteit Startdatum: 04-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Volksuniversiteit Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:bestuurslid publiciteit volksuniversiteit
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Volksuniversiteit Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Bestuurslid Publiciteit Volksuniversiteit Volksuniversiteit Teylingen 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures