Vacature Bestuurslid

Bestuurslid in Nieuw-Vennep

Wij zijn op zoek naar een enthousiast bestuurslid met een achtergrond in marketing & communicatie en fondsenwerving. Adamas is er voor iedereen die is geraakt door kanker. Je kunt er terecht voor een (verdiepend) een-op-eengesprek, lotgenotencontact of een sportieve/creatieve activiteit. Daarnaast is Adamas een kenniscentrum waar je terecht kunt voor een verbinding naar de formele of informele zorg.
Adamas is aangesloten bij de brancheorganisatie IPSO en is gevestigd in Nieuw Vennep en heeft een dependence in het Spaarne Gasthuis.
Kom jij het bestuur versterken?
Omgaan met kanker, je hoeft het niet alleen te doen. Een motto dat voor iedereen in ons stakeholdersveld van toepassing is. Adamas is een professionele vrijwilligersorganisatie met ruim 100 vrijwilligers, die geleid wordt door een team van betaalde coördinatoren. Het bestuur van Adamas is op afstand, maar niet afstandelijk. Zij is werkgever en denkt mee over de visie en strategie van Adamas. De coördinatoren voeren de werkzaamheden zoveel mogelijk zelforganiserend en binnen gestelde kaders uit. Het bestuur is eindverantwoordelijk en denkt mee bij het ontwikkelen van visie, beleid en richting geven aan de koers van de stichting. Daarnaast vertegenwoordigen de bestuursleden de stichting in samenspraak met coördinatoren en vrijwilligers bij officiële (netwerk)gelegenheden. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en x-aantal bestuursleden voor de portefeuilles Personeel & Organisatie en Marketing, Communicatie & Fondsenwerving. Het werk van de bestuursleden is onbezoldigd (vrijwilligerswerk).
Taken en verantwoordelijkheden
Als bestuurslid marketing en fondsenwerving:

 • geef je professioneel advies en richting hoe marketing en communicatie kunnen werken aan meer zichtbaarheid van de organisatie en het mooie aanbod zodat we meer deelnemers en vrijwilligers kunnen aantrekken;
 • geef je advies en denk je mee over het organiseren van de fondsenwerving en overige wegen om de financiële continuïteit te borgen. Adamas is een professionele organisatie waar velen een warm hart voor hebben. Concrete steun en fondsen blijven hard nodig om dat ook in de toekomst te kunnen continueren;
 • ben je betrokken bij activiteiten en evenementen georganiseerd door de coördinatoren en vrijwilligers en kun je deze ook vertegenwoordigen.

Jouw kwaliteiten
 • Je bent een ervaren professional op het gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving;
 • Je hebt visie op fondsenwerving. Vanuit de financieringsbehoefte van de organisatie herken je kansen en durf je nieuwe wegen in te slaan;
 • Je bent toegankelijk, een netwerker, bent benaderbaar en spreekt de taal van de (potentiële) donateurs en vrijwilligers;
 • Je beschikt over WO/HBO werk- en denkniveau, bent verbindend en communicatief sterk;
 • Het is een pré als je een netwerk hebt in Haarlemmermeer/ Duin-en Bollenstreek/ Kaag en Braassem / Aalsmeer;
 • Je bent enthousiast en betrokken.

Wat bieden wij jou?
 • Een plek waar je invloed kunt uitoefenen om de wereld daadwerkelijk een beetje aangenamer te maken;
 • Een flexibele, warme, professionele en inspirerende omgeving waarin je met jouw persoonlijkheid en vakkennis het verschil kunt maken in het leven van mensen die geraakt zijn door kanker, ongeacht de fase van het ziekte-, genezings- of acceptatieproces waarin zij zich bevinden.


Functie:bestuurslid
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adamas Inloophuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Bestuurslid Adamas Inloophuis 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures