Vacature Avonturier

Avonturier in Nieuw-Vennep

,

Nieuw-Vennep, Nederland

Reageer nu

Ben jij onze nieuwe efficiënte avonturier?

Ben jij een mbo- of hbo-student en (bijna) afgestudeerd? inepro is als ontwikkelaar en leverancier van innovatieve authenticatie- en betaaloplossingen continu in beweging. Hierdoor verandert ons vacature-aanbod ook zeer regelmatig. Je krijgt bij ons de kans én de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Je kunt jouw CV en een motivatiebrief mailen naar . Daarin zien wij graag het volgende terug:

  • Waar liggen jouw interesses?
  • Waarom wil jij graag bij inepro werken?
  • Wanneer ben jij beschikbaar?

Wij kunnen dan met elkaar kunnen afstemmen wat het beste bij jou past!

Wat bieden wij?

Jij komt te werken in een informele organisatie met gepassioneerde werknemers. Je vindt niet alleen een baan bij inepro, maar wordt onderdeel van een hecht team binnen een bedrijf dat sterk in beweging is. Onze persoonlijke benadering staat voorop, niet alleen voor onze klanten maar zeker ook voor jou.

inepro is gevestigd in een zeer goed bereikbaar en hypermodern pand aan de Pondweg 7 in Nieuw-Vennep. Je kunt o.a. gebruik maken van de fitnessruimte en een potje tafeltennis, tafelvoetbal, dart of biljart spelen. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze teams hecht zijn, organiseren wij regelmatig teamuitjes, zelfs naar het buitenland. Er is elke week een vrijdagmiddagborrel, elke 3 maanden vindt er een gezamenlijke lunch plaats en wordt er elk jaar een BBQ en kerstdiner georganiseerd.

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw CV en motivatie per mail naar ( ) en wellicht mogen wij jou straks verwelkomen.

Mocht er in de tussentijd alsnog een vacature ontstaan, dan nemen wij uiteraard contact met jou op.

Functie:avonturier
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met INEPRO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Avonturier INEPRO 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures