Vacature Assistant Controller

Assistant Controller in Sassenheim

Assistant Controller

Noord-Holland

32 - 40 uur

€ 3000 - € 3500

€ 3500 - € 4000

4 maanden geleden

Functie omschrijving

Ben jij toe aan je volgende stap binnen finance? Kom dan Fast & Fluid versterken als assistent controller. Zij zijn onderdeel van de Amerikaanse moedermaatschappij Idexx en zijn beursgenoteerd. Binnen de financiële administratie hebben zij dan ook een naam hoog te houden.

Als Assistant Controller kom je te werken binnen een team van vijf financials en samen zorgen jullie voor een tijdige en accurate boekhouding. Jij werkt met name samen met de senior GL accountant. Je gaat aan de slag met een aantal projecten zoals het automatiseren van het facturatieproces. Maar kan ook je financiële expertise kwijt binnen het Control Framework.

Wat mag je verder verwachten als Assistant Controller;

 • Het boeken van de inkomende facturen en banktransacties, aan jou om dit proces te automatiseren;
 • Coördineren van intercompany-posities met andere internationale units;
 • Opstellen van Btw-aangifte;
 • Zorgen dragen voor een tijdige maandafsluiting;
 • Meewerken aan VpB-posities en internationale Transfer Pricing;
 • Veel ruimte om financiële taken naar je toe te trekken en je te wikkelen op internationaal niveau.

Functie eisen

Jij hebt een succesvol afgeronde HBO opleiding in Financiële richting; Je bent boekhoudkundig goed onderlegt en hebt aantoonbare ervaring; Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift; Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar; Bij voorkeur heb je ervaring binnen een internationale omgeving.

Bedrijfsprofiel

Fast & Fluid gevestigd in Sassenheim zijn sterk in het maken van diverse verfmengmachines die je in o.a de bouwmarkt ziet staan. Zij streven naar voortdurende verbetering en geloven dat zelfs kleine details een groot verschil kunnen maken. Dit doen zij wereldwijd.

De bedrijfscultuur binnen Fast & Fluid is open en transparant. Daarbij is samenwerking en vertrouwen essentieel. Omdat wij geloven in groei, vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Hiervoor bieden wij in samenwerking met onze moedermaatschappij Idexx regelmatig trainingen aan.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring oplopend tot €4.500,-;
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Pensioen;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Hybride werken.

Brandende vraag?Functie:assistant controller
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Proud People via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Lisse
 2. Assistant Controller Proud People 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures