Vacature Assemblagemedewerker

Assemblagemedewerker in Sassenheim

Stap in de wereld van ongekende dynamiek als je de rol van assemblagemedewerker voor industriële aandrijvingen omarmt! Hier draait alles om het samenstellen van diverse aandrijvingen in verschillende vormen en afmetingen, allemaal vervaardigd in onze eigen werkplaats en wereldwijd verzonden naar een groeiende klantenkring. Als een essentieel lid van ons werkplaatsteam, geniet je van een afwisselend takenpakket waarbij je je passie voor het assembleren van mechanische halffabricaten en complete aandrijvingen tot leven brengt. En laten we de kick niet vergeten die je ervaart wanneer je elektromotoren en andere aandrijftechnische componenten met jouw creatieve touch perfectioneert!

Maar dat is nog niet alles! Ook het testen, inspecteren en repareren van producten behoren tot jouw expertisegebied. Samen met een geweldig team van 7 collega's werk je in een omgeving die niet alleen schoon is, maar ook gevuld met kwalitatief hoogwaardige producten.

Jij, als de onmisbare schakel, rapporteert trots aan de chef werkplaats terwijl je jouw vaardigheden op meerdere fronten aanscherpt:

  • Het efficiënt en nauwgezet produceren van industriële aandrijvingen;
  • Het samenvoegen van aandrijfhuizen, lagers, tandwielen, keerringen en meer tot een volledige aandrijving;
  • Montagewerkzaamheden aan elektromotoren.

Dus duik in deze energieke rol, waar elke dag een nieuwe kans biedt om te schitteren in de wereld van industriële innovatie!Functie:Assemblagemedewerker, Assemblagemedewerker metaal elektro
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. Assemblagemedewerker Olympia 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures