Vacature 3e Lijns IT-Professional

3e Lijns IT-Professional in Nieuw-Vennep

3e lijns IT-professional

Het oplossen en onderzoeken van complexe IT-vraagstukken vergt veel ervaring en expertise. Dit is waar een 3e lijns IT-Professional voor is. Voor deze rol is het hebben van ervaring en kennis heel erg belangrijk.

Wat ga je doen

Jij bent de expert

DUVAK werkt voor toonaangevende organisaties. Zij blijven trouw aan DUVAK vanwege de topprestaties die wij leveren. En daar heb jij als 3e lijns IT-Professional een sleutelrol in. Op kritieke momenten komt jouw ervaring goed van pas. Analytisch en probleemoplossend ga jij te werk. Verder houd je je bezig met nieuwe applicaties, controle, migraties, scripting, monitoring en biedt je een helpende hand richting de 1e en 2e lijns collega's.

DUVAK voelt als thuiskomen

Werknemers van DUVAK zijn verzekerd van een fijne werkplek. De sfeer op kantoor is huiselijk en heeft voldoende ruimte om elkaar op te zoeken of jezelf juist even terug te trekken. Maar veel belangrijker nog is de sfeer onderling. Wij gaan om met elkaar en anderen, zoals we ook willen dat anderen met ons omgaan. Eerlijk, open en toegankelijk naar elkaar, ongeacht je rol binnen DUVAK.

Doorgroeimogelijkheden

Blijf jezelf ontwikkelen

Als 3e lijns IT-Professional word je continu op de proef gesteld. Steeds vaker merk je dat soft skills een bepalende invloed hebben op jouw functioneren. Je zult merken dat je ontwikkelingsbehoeften verschuiven. Dat is logisch, en daar denkt DUVAK graag met je mee. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om volledig in je kracht te staan. Wil je je specialiseren? Dat kan. Maar uiteraard kun je ook doorgroeien naar een IT-Consultant . Dan kom je nog meer in contact met de klant. De keuze is aan jou.

Regio

Noord-Holland (18)

Zuid-Holland (2)

Vakgebied

Consultancy (5)

Ervaring

1-2 jaar (9)

Opleidingsniveau

HBO (2)Functie:3e lijns it-professional
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Duvak Automatisering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Lissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de lissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Lisse
  2. 3e Lijns IT-Professional Duvak Automatisering 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures